Medicinska pedikura

Zdravje in Eleganca v Vsakem Koraku: Medicinska Pedikura, Ker Vaša Stopala Zaslužijo Najboljšo Negovanje!

 

Odkrijte vrhunsko nego za vaša stopala s našo specializirano medicinsko pedikuro! Zasnovana je posebej za sladkorne bolnike in starejše posameznike. Naša medicinska pedikura združuje vrhunsko strokovnost z nego, ki jo vaša stopala potrebujejo. S poudarkom na odstranjevanju hiperkeratoze, ki je posledica povečanega pritiska na stopalo, vam prinašamo individualno prilagojeno izkušnjo, kjer se združujejo znanje, udobje in skrb za zdravje stopal.

 

Prepustite svoja stopala izkušenim rokam naše strokovne ekipe in doživite vrhunsko medicinsko pedikuro, ki bo osvežila, razvajala in ohranila vaša stopala v najboljši formi. Z nami bodo vaša stopala deležna nege, ki si jo zaslužijo, zato stopite korak naprej k optimalnemu zdravju vaših stopal.

 

 

 

 

Najpogostejše težave, s katerimi se srečujemo in jim namenjamo

posebno pozornost pri medicinski pedikuri, vključujejo

 

 

Otiščanci

Posvetimo se otiščancem, ki nastanejo zaradi nepravilne obutve ali pretesne obutve, kar lahko privede do deformacije stopala. 

Glivice

Z vlago in toploto so stopala izpostavljena idealnim pogojem za nastanek glivic. Naša pedikura obravnava to težavo s posebno skrbnostjo.

Vraščeni nohti

Pogost problem, s katerim se srečujemo, so vraščeni nohti, še posebej na palcu. Najpogostejši vzroki so nepravilno striženje nohtov, poškodba palca in neprimerna (ozka) obutev.

Kurja očesa

Medicinska pedikura naslavlja tudi težave, kot so kurja očesa, ki se razvijejo zaradi pritiska na kost, ortopedskih nepravilnosti ali neudobne obutve.

 

 

 

Naša medicinska pedikura se osredotoča na odpravljanje teh vzrokov, da bi vam zagotovila dolgotrajno olajšanje in zdravje vaših nohtov.

S strokovnim pristopom in pozornostjo do podrobnosti vam nudimo rešitve, ki bodo vašim stopalom povrnile udobje in zdravje.

 

 

Rezervirajte svoj termin zdaj

 

in dovolite strokovnjakom, da poskrbijo za vaše nohte s prilagojenim pristopom in kakovostnimi negovalnimi izdelki.

Stopite korak bližje k zdravim in urejenim nohtom!

Rada sem lepa in urejena

 

Biti ženska pomeni, da si dovolim razvoja ter duhovne rasti in sem na prvem mestu svojega seznama opravil.

 

  Župančičeva 17h, 8250 Brežice

  info@kozmeticnicenter.si

  051 378 817

  081 607 042

Delamo mladi, po letih in srcu, strokovno usposobljeni in vas pričakujemo z veseljem in odprtim srcem.

 

DELOVNI ČAS:

Po dogovoru.

 

SPREMLJAJTE NAS TUDI:

© 2024 Kozmetični center. Vse pravice pridržane.