Nega obraza in dekolteja

Odkrijte Notranjo Lepoto z našo Celovito Nego Obraza

 

Ste pripravljeni na izjemno doživetje, kjer se vaša koža razvaja z vrhunsko nega obraza? Naš Kozmetični Center ponuja izrazito celovito nego obraza, ki presega vaša pričakovanja in poudarja naravno lepoto vaše kože.

 

Zakaj izbrati našo nega obraza? Naša ekipa visoko usposobljenih strokovnjakov združuje strokovnost in strast do lepote. S pristopom, prilagojenim vašim edinstvenim potrebam, boste doživeli preobrazbo, ki jo ponuja le vrhunska nega obraza.

 

Odkrijte vrhunsko nego obraza in dekolteja, ki vas popelje do mladostne, gladke, zdrave in napete kože. Za izjemne rezultate zaupajte moči narave, saj naša nega združuje le najboljše naravne sestavine. Prepustite se čarobnosti narave in razvajajte svojo kožo z izbranimi sestavinami, ki ji povrnejo mladosten sijaj in brezhibnost.

 

 

 

 

Kako poteka naša Nega Obraza

 

Strokovna Analiza Kože

Začnemo z natančno analizo vaše kože, da lahko postopek prilagodimo vašim posebnim potrebam.

Površinsko Čiščenje in Odstranjevanje Ličil

Z nežnim, a temeljitim čiščenjem kože začnemo postopek, odstranimo ličila in pripravimo kožo na nadaljnje korake.

Piling za Odstranjevanje Odmrlih Celic

S posebnim pilingom omogočimo, da aktivne substance med postopkom prodrejo v globlje plasti kože, ji povrnejo vitalnost in sijaj.

 

Masaža za Povečanje Prekrvavitve

S sproščujočo masažo obraza povečamo prekrvavitev kože in obraznih mišic, obenem pa spodbujamo odplavljanje škodljivih toksinov.

Maska in Zaključna Krema

Koži podarimo dodatno razvajanje z izbrano masko in zaključno kremo, ki zagotavljata dolgotrajen učinek.

Individualno Svetovalni Nasveti

Naši strokovnjaki vam podajo koristne nasvete, kako lahko negujete svojo kožo doma, ohranjate njeno zdravje in lepoto.

 

 

 

Pri nas nega obraza ni zgolj postopek, temveč pravo doživetje, ki bo vašo kožo osvežilo, obogatilo in ji povrnilo naravno lepoto.

Odkrijte svet brezhibne kože z našo celovito nego obraza – za bolj mladostno, gladko, zdravo in napeto kožo.

 

Rezervirajte svoj termin že danes

 

in doživite razkošje, ki si ga vaša koža zasluži!

 

 

 

 

 

Dodatek po Želji

Vašo izkušnjo lahko nadgradimo z dodatnimi storitvami, kot so barvanje trepalnic, urejanje in barvanje obrvi ter depilacija obraza. Prilagodimo se vašim potrebam in željam za popolno zadovoljstvo. Naš cilj je ustvariti edinstveno in razkošno izkušnjo lepote, ki bo izražala vašo individualnost.

 

Trajanje in Kozmetika

Doživite razkošje 60-minutne negovalne izkušnje, kjer uporabljamo izključno profesionalno kozmetiko vrhunskih blagovnih znamk. Pri naši negi obraza se osredotočamo na uporabo visokokakovostnih izdelkov, ki jih ponujata priznani blagovni znamki Dermalogica in Dr. Spiller. Z njihovo vrhunsko kozmetiko dosežemo izjemne rezultate, ki vaši koži povrnejo mehkobo, svežino in mladostni sijaj.

 

Tveganja in Varnost

Vaše udobje in varnost sta naša prednostna skrb. Kozmetična nega obraza v našem salonu je zasnovana kot varna in sproščujoča izkušnja. Zagotavljamo, da so postopki brez posebnih tveganj ali stranskih učinkov, tako da se lahko popolnoma prepustite užitku negovalnega rituala.

Priporočila za Nadaljnjo Nego

Po zaključeni negi obraza vam svetujemo, da svoji koži privoščite redno razvajanje. Idealna frekvenca je 1x mesečno ali prilagojena glede na letni čas. Naša strokovna ekipa bo z veseljem delila nasvete o nadaljnji negi doma, prilagojeni vašim edinstvenim potrebam. Prepričani smo, da bo redna nega pripomogla k ohranjanju zdrave in čudovite kože vse leto.

 

 

 

 

Rada sem lepa in urejena

 

Biti ženska pomeni, da si dovolim razvoja ter duhovne rasti in sem na prvem mestu svojega seznama opravil.

 

  Župančičeva 17h, 8250 Brežice

  info@kozmeticnicenter.si

  051 378 817

  081 607 042

Delamo mladi, po letih in srcu, strokovno usposobljeni in vas pričakujemo z veseljem in odprtim srcem.

 

DELOVNI ČAS:

Po dogovoru.

 

SPREMLJAJTE NAS TUDI:

© 2024 Kozmetični center. Vse pravice pridržane.