Kemični piling

 

S kemičnim pilingom do ponovno napete in gladke kože.

 

Odkrijte čar kemičnega pilinga za svež in sijoč videz kože! Z našim vrhunskim postopkom, ki vključuje skrbno izbrane kisline, dosežite napetost, gladkost in zdrav lesk kože. Znebite se odvečnih odmrlih celic ter nepravilnosti, in dovolite svoji koži, da zasije v najboljši luči.

 

Zanesite se na našo ekipo strokovnjakov za kemične pilinge in razvajajte svojo kožo s hitrim, učinkovitim postopkom za izjemne rezultate.

 

Poudarite svojo naravno lepoto z našim kemičnim piligom – za kožo, ki očara.

 

 

Odkrijte transformacijo kože z našim učinkovitim Kemičnim Pilingom

Izboljšajte stanje vaše kože na nov nivo!

 

 

 

Kemični piling za zmanjšanje tankih, drobnih gubic v okolici oči in ust

Odkrijte učinkovito rešitev za zmanjšanje drobnih gubic in izboljšanje elastičnosti kože v območju oči ter ust s našim specializiranim kemičnim pilingom. 

Učinkovito reševanje gubic po obrazu in dekolteju s kemičnim pilingom

Kemični piling pomaga zmanjšati vidnost gubic po celotnem obrazu in dekolteju, obnovi naravno teksturo kože ter poskrbi za bolj mladostno in gladko polt.

Kemični piling za izboljšanje teksture in leska kože

Pridobite sijočo kožo z našim kemičnim pilingom, ki ne samo izboljša teksturo, ampak tudi obudi naravni sijaj vaše kože.

 

Odprava pigmentnih nepravilnosti po obrazu, hrbtišču rok ipd. s kemičnim pilingom

Razvedrite svojo polt z našim kemičnim pilingom, ki cilja na pigmentne nepravilnosti po obrazu, hrbtišču rok in drugih predelih za enakomeren ton kože.

Zmanjšanje manjših brazgotin s kemičnim pilingom

Poslovite se od manjših brazgotin, ki so posledica aken, s pomočjo našega specializiranega kemičnega pilinga, ki spodbuja obnovo kože in izboljšuje njen videz.

Kemični piling za čisto, aknasto kožo brez mozoljev

Premagajte aknasto kožo s pomočjo našega učinkovitega kemičnega pilinga, ki očisti kožo in prispeva k čistem in zdravem videzu.

 

 

Kemični piling Dermaceutic

Odkrijte Kemični Piling Dermaceutic

 

Naša vrhunska francoska blagovna znamka za profesionalno nego kože prinaša kemične pilinge, popolnoma prilagojene vsakemu tipu kože.

Sestavljena iz profesionalnih izdelkov in kozmecevtike za domačo uporabo, Dermaceutic linija visoko koncentriranih izdelkov izboljša delovanje kože ter ustvari trajne rezultate za lepo in zdravo kožo. 

 

Glede na problematiko, tipa in stanje kože ter strankine želje, izbiramo med naslednjimi pilingi

 

Mask peel

 

MASK PEEL

Je zelo površinski kemični piling, primeren za nečisto, mešano, mastno kožo, razširjene pore in neenakomeren ten kože. Je kratek 10 minutni postopek za globinsko čiščenje kože. Po njem lahko normalno funkcionirate, saj se koža po postopku minimalno lušči in ne povzroča družbenega izostanka.

Milk peel

 

MILK PEEL

Je površinski kemični piling, primeren za izboljšanje teksture kože, ožanje por, finih linij, puste kože in za posvetlitev površinskih pigmentacij kože. Je kratek 10 minutni postopek, primeren za vse tipe in fototipe kože. Drugi do tretji dan po postopku je možno opaziti nežno luščenje kože, vendar ne zahteva družbenega izostanka.

Crystal peel

 

CRYSTAL PEEL

Je površinski piling, ki je oblikovan s kombinacijo visokokakovostnih kislin. Piling je namenjen posvetlitvi epidermalne melazme, solarnega in senilnega lentiga, posvetlitvi hiperpigmentacij, pigmentih lis in pigmentacij od aken, izboljša simptome aken in samo teksturo kože. Je varen 10 minutni postopek, primeren za vse tipe in fototipe kože, brez družbenega izostanka.

 

 

 

 

Tveganja

Kozmetična nega obraza je varna, saj izvajamo kemične pilinge s strokovno usposobljenim osebjem, zagotavljajoč varnost in učinkovitost postopka. 

Naše Priporočilo

Glede na stanje kože, želje stranke, obstoječe težave ter nego, ki jo izvaja doma, priporočamo izvedbo vsaj 2-3 tretmajev v časovnem razmiku 10-14 dni za optimalne rezultate.

 

 

 

Odkrijte skrivnost čudovite in mladostne kože!

Posvetujte se z našimi strokovnjaki in doživite moč kemičnega pilinga.

 

Rezervirajte svoj termin

 

in stopite korak bliže osupljivemu videzu vaše kože!

 

Rada sem lepa in urejena

 

Biti ženska pomeni, da si dovolim razvoja ter duhovne rasti in sem na prvem mestu svojega seznama opravil.

 

  Župančičeva 17h, 8250 Brežice

  info@kozmeticnicenter.si

  051 378 817

  081 607 042

Delamo mladi, po letih in srcu, strokovno usposobljeni in vas pričakujemo z veseljem in odprtim srcem.

 

DELOVNI ČAS:

Po dogovoru.

 

SPREMLJAJTE NAS TUDI:

© 2024 Kozmetični center. Vse pravice pridržane.