Anticelulitni tretma

Anticelulitni tretma po Dr. Spillerju za naraven sijaj in elastičnost telesa – brez celulita!

 

 

 

Anticelulitni tretma se izvaja po profesionalni metodi Dr.Spiller. Izvaja se z visoko učinkovitimi produkti, ki pomagajo v boju s celulitom.

 

Produkti za oblikovanje telesa delujejo drenažno ter pomagajo pri zastajanju vode v telesu. Pospešujejo presnovo maščob za vidno izboljšanje tonusa kože. Vsebujejo rastlinske izvlečke iz bršljanovih listov, divjega kostanja in izvlečke alg. Ti učinkovito delujejo na strukturo kože, pospešujejo presnovo in naravni proces raztrupljanja kože.

 

Da koži povrnemo elastičnost in čvrstost ter dosežemo privlačen in negovan videz telesa, se priporoča izvajanje ponavlajočih se 6 do 8 tretmajev.

 

Celulit je maščobno tkivo, ki nastane zaradi zastoja tekočin v tkivih in je torej posledica slabe prekrvavitve. Splošna pravila, ki tudi sicer pripomorejo k bolj zdravi koži, so povezana z zdravim načinom življenja. Tako se moramo izogibati nezdravi prehrani, stresu, kajenju, alkoholu, celo nošenju preozkih in sintetičnih oblačil. Na drugi strani je potrebno skrbeti tudi za dovolj telesne aktivnosti, pravilne prehranjevalne navade, primeren vnos hranilnih snovi in ustrezno nego kože.

 

Rada sem lepa in urejena

 

Biti ženska pomeni, da si dovolim razvoja ter duhovne rasti in sem na prvem mestu svojega seznama opravil.

 

  Župančičeva 17h, 8250 Brežice

  info@kozmeticnicenter.si

  051 378 817

  081 607 042

Delamo mladi, po letih in srcu, strokovno usposobljeni in vas pričakujemo z veseljem in odprtim srcem.

 

DELOVNI ČAS:

Po dogovoru.

 

SPREMLJAJTE NAS TUDI:

© 2024 Kozmetični center. Vse pravice pridržane.